• 0732 733 780
 • Stomatologie speciala pentru copii

  La Glamour Dent, medicii nostri romano-israelieni ofera cele mai complete servicii de stomatologie pentru copii. Pedodontie de calitate superioara cu ajutorul inhalosedarii.

  Asemenea unui pediatru care are grija de sanatatea generala a copilului, un pedodont are grija de sanatatea orala a copilului.

  Doctorii nostri stomatologi cu experienta in Pedodontie vor inlatura orice teama a copiilor de stomatologi. La Glamour Dent veti regasi o clinica extrem de bine utilata unde pedodontia se poate realiza si cu inhalodare la nevoie. O sedare mult mai eficienta realizata de un specialist anestezist.

  Recomandam ca parintii sa-i aduca pe copii la stomatolog dupa varsta de 6-12 luni.

  - Inhalosedarea se foloseste dupa varsta de 3 ani. Este pe baza de Protoxid de Azot. Ajuta la un tratament rapid si corect si reduce gradul de anxietate al copilului.

  Programează copilul acum!
  Parerile pacientilor

  La Glamour Dent nu te poti duce ca pacient, la Glamour Dent te duci ca PRIETEN! Fara Frica !!!!..... Glamour Dent mi-a redat zambetul, fericirea interioara, dorinta de a trai zambind. Am redevenit persoana care am fost odata! Multumesc! Glamour Dent este alegerea corecta! Puteti vedea acest lucru din zambetul meu!

  Bogdan D.
  Implantologie

  Multumesc din suflet Domnului Dr. Eidelman Itzhak care a dat dovada de un inalt profesionalism, intotdeauna atent la nevoile si dorintele mele, un doctor exceptional! Acum pot sa mananc, sa rad. Sunt din nou fericita, sunt din nou un om fericit! Multumesc Dr. Eidelman Itzhak!

  Constantin M.
  Implantologie

  In urma cu 3 ani am cunoscut o minunata echipa de medici si asistente care mi-au schimbat viata. M-au facut sa zambesc, lucru pe care nu il faceam din cauza problemelor stomatologice. Am avut mari emotii si teama la inceput, dar acestea au disparut in momentul cand am cunoscut acesti minunati oameni si mai ales medici. Mi s-au efectuat lucrari dentare foarte ample cu foarte mare seriozitate si profesionalism. Multumesc din suflet pentru tot sprijinul si mai ales pentru faptul ca am avut ocazia sa-i intalnesc. Cu mult drag ,

  Mirela J.
  Implantologie

  De ce noi?

  La Glamour Dent te asteapta o echipa de stomatologi romano - israelieni cu o experienta bogata. Si tu poti avea un zambet de vis la preturi decente. Rapid, fara durere si eficient.

  Aveti nevoie de ajutor?
  Aveti nevoie de ajutor?
  Intrebari, curiozitati? suntem aici sa ajutam!
  Connecting...
  Nici un operator nu este disponibil momentan
  Operatorii nostri sunt ocupati, va rugam reveniti
  Ai o intrebare? Scrie-ne!
  :
  :
  Sesiunea s-a incheiat