• 0732 733 780
 • Experienta 10 ani

  6 Premieri medicale

  800 Consultatii/an

  650 Operatii/an

  Profilaxia dentara

  Profilaxia sau prevenirea afectiunilor dentare, este un process stomatologic foarte important. Profilaxia, ajuta si la prevenirea de complicatii pentru pacientii care au deja probleme dentare.

  Cariile si diferite probleme paradontale pot fi detectate din timp si tratate eficient. La Glamour Dent vei fi tratat de stomatologi experimentati romano-israelieni care pun pasiune in munca lor si se asigura de fiecare data ca ofera cele mai bune solutii.

  De obicei pacientii nu sesiseaza pericolul cariilor sau a unelor dureri minore care pot anunta ceva mai grav. Motiv pentru care este indicat ca regulat sa ajungeti la noi pentru un control preventive.

  La Glamour Dent veti beneficia de servicii de top iar la noi procedeul de profilaxie dentara presupune:

  • Tehnici corecte de igiena orala( cum se foloseste correct periuta de dinti, ata dentara si ce tehnici de periaj sunt utile).
  • Testarea placilor bacteriene pentru testarea anomaliilor si interventii dupa caz.
  • Fluorizare dupa caz cu gutiere.
  • Sigilarea si fosetarea suprafetelor sau santurilor care sunt folosite la masticare.
  • Inclusiv detartraj special cu ultrasunete si fara durere

  Programează-te acum!
  Parerile pacientilor

  La Glamour Dent nu te poti duce ca pacient, la Glamour Dent te duci ca PRIETEN! Fara Frica !!!!..... Glamour Dent mi-a redat zambetul, fericirea interioara, dorinta de a trai zambind. Am redevenit persoana care am fost odata! Multumesc! Glamour Dent este alegerea corecta! Puteti vedea acest lucru din zambetul meu!

  Bogdan D.
  Implantologie

  Multumesc din suflet Domnului Dr. Eidelman Itzhak care a dat dovada de un inalt profesionalism, intotdeauna atent la nevoile si dorintele mele, un doctor exceptional! Acum pot sa mananc, sa rad. Sunt din nou fericita, sunt din nou un om fericit! Multumesc Dr. Eidelman Itzhak!

  Constantin M.
  Implantologie

  In urma cu 3 ani am cunoscut o minunata echipa de medici si asistente care mi-au schimbat viata. M-au facut sa zambesc, lucru pe care nu il faceam din cauza problemelor stomatologice. Am avut mari emotii si teama la inceput, dar acestea au disparut in momentul cand am cunoscut acesti minunati oameni si mai ales medici. Mi s-au efectuat lucrari dentare foarte ample cu foarte mare seriozitate si profesionalism. Multumesc din suflet pentru tot sprijinul si mai ales pentru faptul ca am avut ocazia sa-i intalnesc. Cu mult drag ,

  Mirela J.
  Implantologie

  De ce noi?

  La Glamour Dent te asteapta o echipa de stomatologi romano - israelieni cu o experienta bogata. Si tu poti avea un zambet de vis la preturi decente. Rapid, fara durere si eficient.

  Aveti nevoie de ajutor?
  Aveti nevoie de ajutor?
  Intrebari, curiozitati? suntem aici sa ajutam!
  Connecting...
  Nici un operator nu este disponibil momentan
  Operatorii nostri sunt ocupati, va rugam reveniti
  Ai o intrebare? Scrie-ne!
  :
  :
  Sesiunea s-a incheiat