• 0732 733 780
 • Chirurgie dentara - Implant dentar

  Implanturile dentare - sunt cele mai apropiate de aspectul natural al dintilor.

  Implanturile dentare sunt realizate în clinica noastră folosind numai tehnologiile științific cercetate si metodele de ultima ora.

  Atunci când se pierde un dinte, întregul organism are de suferit. Este important să beneficiați de un tratament de implant dentar calitativ într-un timp cât mai scurt.

  O gamă largă de soluții de reabilitare orala:

  • Realizarea implanturilor cu coroane din zirconiu de cea mai bună calitate
  • Implanturile dentare și reabilitarea într-o singură zi
  • Implanturi dentare computerizate utilizând tehnologia 3D
  • Tratamentul All-ON-4
  • Tratamentul All-ON-6
  • Operatie Sinus Lift - în caz de pierdere osoasă majora la nivelul maxilarului
  • Operațiile de aditie osoasa în cazurile de pierdere osoasă, pentru o implantare cu succes
  • Tipurile de implanturi pe care le utilizam sunt realizate cu cele mai noi tehnologii. Lucrăm cu implanturile dentare Straumann, Adin, Blue SKY ( Bredent ), MIS, Alpha – Bio.

  Dr. Idelman are o experiență de peste 28 de ani în reabilitare orală și este în permanență la curent cu metodele cele mai inovatoare din domeniu.

  Programează-te acum!

  Sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal

  La Glamour Dent facem totul pentru a asigura reușita implantului și pentru a îți reda încrederea în tine. Veți redobândi zâmbetul dorit pe termen lung.

  Implanturile sunt o soluție excelentă pentru a înlocui dinții pierduți din diverse motive, implanturile sunt folosite pentru reabilitarea orală și crearea dinților permanenți

  Implanturi dentare computerizate - cea mai avansată tehnologie din lume .

  În ultimii ani, subiectul transplanturilor a suferit o revoluție tehnologică și s-a alăturat revoluției digitale pentru a îmbunătăți acuratețea și siguranța transplantului.

  Prin proiectarea digitală, medicul primește un program precis de implantare, care permite adăugarea implanturilor în cea mai bună locație, la un nivel înalt de siguranță, cu tratament mai scurt și cu cel mai înalt rezultat estetic.

  Suntem ferm convinși că toți pacienții își doresc să se simtă în siguranță în urma realizării unui implant și că au certitudinea că investiția în sănătate pe care au făcut-o este una de durată. Oferim garanția tuturor tratamentelor realizate la noi.

  Așadar, cu ce ajutăm pacienți?

  Planificarea precisă a programului de implantare, fără surprize și complicații.

  Planificarea timpurie a coroanei sau a punții temporare, astfel încât, chiar în ziua implantării, pacientul să primească dinți frumoși, precisi și estetici.

  Imagistica computerizată a pacientului. Cum vor arăta noii dinți când se termină reabilitarea?

  Tratament rapid, cu o intervenție chirurgicală minimă, care reduce semnificativ riscul de umflare și durere.

  Experții noștri stomatologi sunt unii dintre cei mai rapizi și experimentați din România și Israel.

  Planificarea și tratamentul digital sunt considerate un progres important atât pentru medic cât și pentru pacient.

  Implanturile ca înlocuitor al protezelor detașabile

  În ciuda dezvoltării paralele a stomatologiei protetice și a posibilității de a produce dinți protetic flexibili cu aspectul cel mai estetic, tot mai mulți oameni se întorc la implanturi și coroane. Implanturile le permit să trăiască aceiași senzație ca și cum dinții permanenți sunt încă în gură.

  Perioada de ajustare este foarte scurtă și spre deosebire de proteze, nu trebuie să fie scoase din gură în fiecare noapte pentru curățare. Implanturile reprezintă cea mai apropiată soluție de reabilitare a dinților naturali, atât din punctul de vedere al senzației din gură, al aspectului, dar și ca termeni de utilizare.

  Parerile pacientilor

  La Glamour Dent nu te poti duce ca pacient, la Glamour Dent te duci ca PRIETEN! Fara Frica !!!!..... Glamour Dent mi-a redat zambetul, fericirea interioara, dorinta de a trai zambind. Am redevenit persoana care am fost odata! Multumesc! Glamour Dent este alegerea corecta! Puteti vedea acest lucru din zambetul meu!

  Bogdan D.
  Implantologie

  Multumesc din suflet Domnului Dr. Eidelman Itzhak care a dat dovada de un inalt profesionalism, intotdeauna atent la nevoile si dorintele mele, un doctor exceptional! Acum pot sa mananc, sa rad. Sunt din nou fericita, sunt din nou un om fericit! Multumesc Dr. Eidelman Itzhak!

  Constantin M.
  Implantologie

  In urma cu 3 ani am cunoscut o minunata echipa de medici si asistente care mi-au schimbat viata. M-au facut sa zambesc, lucru pe care nu il faceam din cauza problemelor stomatologice. Am avut mari emotii si teama la inceput, dar acestea au disparut in momentul cand am cunoscut acesti minunati oameni si mai ales medici. Mi s-au efectuat lucrari dentare foarte ample cu foarte mare seriozitate si profesionalism. Multumesc din suflet pentru tot sprijinul si mai ales pentru faptul ca am avut ocazia sa-i intalnesc. Cu mult drag ,

  Mirela J.
  Implantologie

  De ce noi?

  La Glamour Dent te asteapta o echipa de stomatologi romano - israelieni cu o experienta bogata. Si tu poti avea un zambet de vis la preturi decente. Rapid, fara durere si eficient.

  Aveti nevoie de ajutor?
  Aveti nevoie de ajutor?
  Intrebari, curiozitati? suntem aici sa ajutam!
  Connecting...
  Nici un operator nu este disponibil momentan
  Operatorii nostri sunt ocupati, va rugam reveniti
  Ai o intrebare? Scrie-ne!
  :
  :
  Sesiunea s-a incheiat