• 0732 733 780
 • Experienta 10 ani

  6 Premieri medicale

  800 Consultatii/an

  650 Operatii/an

  Fatete dentare

  Fatete dentare – La clinica noastra ultra moderna, va ajutam sa restaurați, recreati si sa reproiectati zambetul – cu ajutorul fatetelor dentare. Fatetele dentare sunt foarte subbiri, realizate la comanda, din ceramica plasate in fata dintilor pentru a crea zambete naturale, increzatoare si frumoase.

  Daca suferiti de dinti ciobiti, crapati sau decolorati, acestia va pot afecta increderea in sine. Fatelete dentare de la Glamour Dent, pot schimba forma, umbra și poziția dinților pentru a imbunatati estetic dintii si zambetul.

  Marea majoritate a oamenilor sunt candidați buni pentru fatetele dentare; cu toate acestea, exista si unele situații in care acestea nu sunt o corecta. Stomatologii experimentati vor evalua cu atentie starea sanatatii orale și vor decide daca fateta dentara se potriveste sau nu cu starea dumneavoastra.

  Programează-te acum!

  Sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal

  Parerile pacientilor

  La Glamour Dent nu te poti duce ca pacient, la Glamour Dent te duci ca PRIETEN! Fara Frica !!!!..... Glamour Dent mi-a redat zambetul, fericirea interioara, dorinta de a trai zambind. Am redevenit persoana care am fost odata! Multumesc! Glamour Dent este alegerea corecta! Puteti vedea acest lucru din zambetul meu!

  Bogdan D.
  Implantologie

  Multumesc din suflet Domnului Dr. Eidelman Itzhak care a dat dovada de un inalt profesionalism, intotdeauna atent la nevoile si dorintele mele, un doctor exceptional! Acum pot sa mananc, sa rad. Sunt din nou fericita, sunt din nou un om fericit! Multumesc Dr. Eidelman Itzhak!

  Constantin M.
  Implantologie

  In urma cu 3 ani am cunoscut o minunata echipa de medici si asistente care mi-au schimbat viata. M-au facut sa zambesc, lucru pe care nu il faceam din cauza problemelor stomatologice. Am avut mari emotii si teama la inceput, dar acestea au disparut in momentul cand am cunoscut acesti minunati oameni si mai ales medici. Mi s-au efectuat lucrari dentare foarte ample cu foarte mare seriozitate si profesionalism. Multumesc din suflet pentru tot sprijinul si mai ales pentru faptul ca am avut ocazia sa-i intalnesc. Cu mult drag ,

  Mirela J.
  Implantologie

  De ce noi?

  La Glamour Dent te asteapta o echipa de stomatologi romano - israelieni cu o experienta bogata. Si tu poti avea un zambet de vis la preturi decente. Rapid, fara durere si eficient.

  Aveti nevoie de ajutor?
  Aveti nevoie de ajutor?
  Intrebari, curiozitati? suntem aici sa ajutam!
  Connecting...
  Nici un operator nu este disponibil momentan
  Operatorii nostri sunt ocupati, va rugam reveniti
  Ai o intrebare? Scrie-ne!
  :
  :
  Sesiunea s-a incheiat