• 0732 733 780
 • Experienta 10 ani

  6 Premieri medicale

  800 Consultatii/an

  650 Operatii/an

  Estetica dentara

  Estetica dentara – are rolul de a ingloba tehnici si proceduri din mai multe specialitati stomatologice care au toate scopul de a imbunatati aspectul arcadelor dentare si/sau a gingiilor. Beneficiaza acum de servicii la un inalt nivel calitativ de estetica dentara si servicii conexe precum, fatete dentare, albire dentara sau detartraj.

  Beneficiaza la Glamour Dent de tratamente estetice dentare ca vedetele de la Hollywood.

  Programează-te acum!

  Sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal

  Preturi estetica dentara

  Tratament de albire profesionala

  la domiciliu Opalescence - Ultradent U.S.A.

  700 RON

  Albire dinte devital/sedinta

  150 RON

  Seringa albire

  Opalescence Ultradent U.S.A.

  180 RON

  Gutiere albire

  1 arcada

  250 RON

  Bijuterie Dentara

  240 RON

  Parerile pacientilor

  La Glamour Dent nu te poti duce ca pacient, la Glamour Dent te duci ca PRIETEN! Fara Frica !!!!..... Glamour Dent mi-a redat zambetul, fericirea interioara, dorinta de a trai zambind. Am redevenit persoana care am fost odata! Multumesc! Glamour Dent este alegerea corecta! Puteti vedea acest lucru din zambetul meu!

  Bogdan D.
  Implantologie

  Multumesc din suflet Domnului Dr. Eidelman Itzhak care a dat dovada de un inalt profesionalism, intotdeauna atent la nevoile si dorintele mele, un doctor exceptional! Acum pot sa mananc, sa rad. Sunt din nou fericita, sunt din nou un om fericit! Multumesc Dr. Eidelman Itzhak!

  Constantin M.
  Implantologie

  In urma cu 3 ani am cunoscut o minunata echipa de medici si asistente care mi-au schimbat viata. M-au facut sa zambesc, lucru pe care nu il faceam din cauza problemelor stomatologice. Am avut mari emotii si teama la inceput, dar acestea au disparut in momentul cand am cunoscut acesti minunati oameni si mai ales medici. Mi s-au efectuat lucrari dentare foarte ample cu foarte mare seriozitate si profesionalism. Multumesc din suflet pentru tot sprijinul si mai ales pentru faptul ca am avut ocazia sa-i intalnesc. Cu mult drag ,

  Mirela J.
  Implantologie

  De ce noi?

  La Glamour Dent te asteapta o echipa de stomatologi romano - israelieni cu o experienta bogata. Si tu poti avea un zambet de vis la preturi decente. Rapid, fara durere si eficient.

  Aveti nevoie de ajutor?
  Aveti nevoie de ajutor?
  Intrebari, curiozitati? suntem aici sa ajutam!
  Connecting...
  Nici un operator nu este disponibil momentan
  Operatorii nostri sunt ocupati, va rugam reveniti
  Ai o intrebare? Scrie-ne!
  :
  :
  Sesiunea s-a incheiat