• 0732 733 780
 • Albire dentara

  La Clinica Glamour Dent, tratamentul de albire a dintilor este unul dintre serviciile noastre cele mai dorite de catre clienti, deorece prin acest procedeu ajutam clientii sa isi recapete increderea in sine. In aceste conditii este usor de inteles ca albirea dintilor este un tratament cerut in deosebi de persoanele din mediul mass mediei dar si alte persoane obisnuite de diferite varste.

  In functie de eficacitate, durabilitate si cost,  tratamentul de albire poate sa difere de la client la client. Albirea dintilor se referă în mod special in utilizarea unor compusi peroxidici care se aplica  pe dinte, cum ar fi peroxidul de hidrogen.

  La solicitarea clientilor, gradul de albire a dintelui poate sa varieze in in functie de: tipul de pete, agentul de albire utilizat, perioada in care agentul lucreaza pe dinte dar si de cate ori este repetat.

  Procedura decurge in clinica Glamour Dent dupa urmatorii pasi de regula. Stomatologul separa delicat gingiile pentru a le proteja – cu un gel special sau baraj , dupa care utilizeaza gelul cu peroxid pe partea esterna a dinţilor. Apoi cu foarte multa atentie proiecteaza o lumina cu leduri sau laser – pe suprafetele dentare, timp de 25 – 50 minute.

  De ce noi?

  La Glamour Dent te asteapta o echipa de stomatologi romano - israelieni cu o experienta bogata. Si tu poti avea un zambet de vis la preturi decente. Rapid, fara durere si eficient.

  Programează-te acum!

  Sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal

  Parerile pacientilor

  Aveti nevoie de ajutor?
  Aveti nevoie de ajutor?
  Intrebari, curiozitati? suntem aici sa ajutam!
  Connecting...
  Nici un operator nu este disponibil momentan
  Operatorii nostri sunt ocupati, va rugam reveniti
  Ai o intrebare? Scrie-ne!
  :
  :
  Sesiunea s-a incheiat