• 0732 733 780
 • Aditie osoasa din materialul pacientului

  Aditie si augmentare osoasa realizata de echipa Glamour Dent, cu o vasta experienta. Procedeul are loc atunci cand anumiti pacienti nu mai au os natural suficient care sa sustina optim implantul dentar. Tehnica evita efectuarea unei operatii suplimentare, cum ar fi cea de recoltare de os din gura pacientului.

  Operatia de aditie si augmentare osoasa este intervenția chirurgicala stomatologica ce are loc asupra osului maxilar resorbit pentru a-i reda volumul cu ajutorul unor materiale substitutive, denumite si biomateriale. La Glamour dent utilizam doar biomaterialele compatibile din punct de vedere biologic, mecanic si functional cu organismul uman. Mai exact materiale de aditie si membrane de regenerare. Pentru a obtine de fiecare data cele mai bune rezultate iar pacientul nostru sa isi recapete increderea in sine!

  De ce noi?

  La Glamour Dent te asteapta o echipa de stomatologi romano - israelieni cu o experienta bogata. Si tu poti avea un zambet de vis la preturi decente. Rapid, fara durere si eficient.

  Programează-te acum!

  Sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal

  Parerile pacientilor

  Aveti nevoie de ajutor?
  Aveti nevoie de ajutor?
  Intrebari, curiozitati? suntem aici sa ajutam!
  Connecting...
  Nici un operator nu este disponibil momentan
  Operatorii nostri sunt ocupati, va rugam reveniti
  Ai o intrebare? Scrie-ne!
  :
  :
  Sesiunea s-a incheiat