Serviciile Noastre

Tratamente parodontale (parodontoza)

Tratamente parodontale (parodontoza)

Aceasta specialitate se refera la imbolnavirea structurilor ce sustin dintele, respectiv osul alveolar, ligamentele periodontale si gingia.

Pastrarea sanatatii tuturor acestor structuri este foarte importanta pentru aspectul estetic si functionalitatea aparatului dento-maxilar. Pentru a preveni imbolnavirea parodontiului, de o deosebita importanta este grija fata de igiena bucala, periajul corect efectuat de doua ori pe zi acasa, vizitele facute cu regularitate la stomatolog, unde se face detartraj si periaj profesional.

Daca imbolnavirea parodontala a aparut, este bine ca ea sa fie diagnosticata cat mai timpuriu si sa se ia masuri ca boala sa fie stopata in evolutie; aparitia sangerarilor gingivale, spontan sau la periaj, cresterea de volum si inrosirea gingiilor, mobilitatea dentara, mirosul neplacut al gurii (halena), sunt semne ca boala parodontala exista.

Nu pregetati sa ne vizitati. Vom stii sa luam cele mai bune masuri, astfel incat afectiunea dvs. sa fie stopata in evolutie, stabilizata si, daca se poate, vindecata. Desigur ca boala parodontala poate imbraca si aspecte mult mai dramatice, dar e bine sa preveniti orice manifestare si sa veniti cu regularitate la control.

Conform Codului Deontologic al Medicului Dentist, Capitolul III, Art. 30, (1) Intr-un anuar sau alta publicatie ori pe site web, sunt autorizate sa apara numai urmatoarele indicatii:
a) numele, prenumele, adresa, numar de telefon, fax, programul de consultatii
b) specialitatea/competenta, gradul profesional
(2) Orice alte date si informatii publicate sunt considerate publicitate si sunt interzise.

 

buton-lista-preturi