Serviciile Noastre

Terapie dentara

Terapie dentara

Suna acum si beneficiaza de 20% Reducere la toate tratamentele de terapie dentara! IMPORTANT! Nu se cumuleaza cu alte promotii

Terapia dentara este specialitatea stomatologica ce se ocupa cu tratarea leziunilor ce distrug tesuturile dure dentare, leziuni cunoscute sub numele de “carii”. Cu cat e depistata mai timpuriu, cu atat sansa de a fi tratata mai simplu, mai putin costisitor si necesitand mai putine vizite la medicul dentist, este mai mare.

Initial, caria e vizualizata sub forma unui punct maroniu; in timp, punctul se transforma intr-o cavitate, care, nedepistata si netratata se mareste, evolutia ei ducand la afectarea pulpei dentare. Simptomele sunt la inceput minore: jena la rece sau dulce, apoi apar dureri mai mari, respiratie urat mirositoare, dinte sensibil la presiune sau chiar fractura unui perete dentar.

Tratarea cariilor inseamna, in termeni simpli:

– indepartarea tesuturilor afectate, pana in tesut dentar sanatos
– protectia tesuturilor sanatoase
– reconstituirea dintelui (prin plomba)

Conform Codului Deontologic al Medicului Dentist, Capitolul III, Art. 30, (1) Intr-un anuar sau alta publicatie ori pe site web, sunt autorizate sa apara numai urmatoarele indicatii:
a) numele, prenumele, adresa, numar de telefon, fax, programul de consultatii
b) specialitatea/competenta, gradul profesional
(2) Orice alte date si informatii publicate sunt considerate publicitate si sunt interzise.

 

buton-lista-preturi