Serviciile Noastre

Implant Dentar

Implant Dentar

Implantul dentar este o modalitate de a inlocui un dinte pierdut fara a afecta dintii ce marginesc spatiul edentat. Pentru a determina oportunitatea inserarii implantului si conditiile existente ( os suficient cantitativ tridimensional si calitativ) sunt necesare cateva investigatii inainte de interventia propriu-zisa, respectiv o radiografie panoramica si o tomografie computerizata a maxilarului in care urmeaza sa fie pus implantul. Profilactic, in functie de starea generala de sanatate a pacientului se face sau nu o terapie antibiotica si antiinflamatorie.

Implantul este un surub ce se introduce in osul maxilar sub anestezie locala. Pot fi inserate mai multe implante in cursul aceleiasi interventii. In functie de fiecare caz in parte, exista o perioada de asteptare (de osteointegrare), de 4-7 luni.

Dupa aceasta perioada, se face o radiografie de control si se aplica un bont (metalic sau din zirconiu) ce se insurubeaza in implant, peste care laboratorul executa coroana protetica.
Pentru reusita implantului, in afara de maiestria chirurgului, trebuie sa existe o foarte buna cooperare medic-pacient. Pacientul trebuie sa fie foarte atent la igiena orala, sa foloseasca dusul bucal si periuta interdentara si, sa vina la control cel putin o data la 4 luni.

Mai multe detalii despre Implanturi Dentare

Pentru cei care au frica de dentist – Sedare:

rate3

buton-lista-preturi