• 0732 733 780
 • Implant dentar

  Cand v-ati bucurat ultima data de o muscatura ferma intr-un mar? Sau cand ati zambit ultima data din toata inima fara retineri? Dinti se pot pierde sau pot suferi din mai multe motive, a cariil dentare sau diferite accidente neprevazute.

  Cand v-ati bucurat ultima data de o muscatura ferma intr-un mar? Sau cand ati zambit ultima data din toata inima fara retineri? Dinti se pot pierde sau pot suferi din mai multe motive, a cariil dentare sau diferite accidente neprevazute.

  All on six

  Implantul dentar de tipull, All-on-6, este creat pentru pacientii cu tesut osos limitat în mandibula, și este diferită de cea a implanturilor dentare convenționale, deoarece foloseste doar sase implanturi orale. Această tehnica are o rata ridicata de succes si este aleasa frecvent de multi pacienti in special cei in varsta dar nu numai.

  All on four

  Implantul dentar de tipull, All-on-4, este creat pentru pacientii cu tesut osos limitat în mandibula, și este diferită de cea a implanturilor dentare convenționale, deoarece foloseste doar sase implanturi orale. Această tehnica are o rata ridicata de succes si este aleasa frecvent de multi pacienti in special cei in varsta dar nu numai.

  Reabilitate orala totala pe implanturi intr-o zi

  Reabilitarea orala prin implanturi intr-o singura zi este cea mai rapida modalitate de refacere orala totala. Pacientii se vor bucura in doar cateva ore de un nou zambet increzator. Aceasta interventie este recomandata persoanelor care si-au pierdut toti dintii in urma unor evenimente nefericite sau al unor maladii. Pacientii din aceasta categorie de cele mai multe ori prezinta atrofii ale oaselor alveolare.

  Chirurgie Dentara

  Adesea se intampla ca inainte de a realiza un implant dentar sa fie necesara o interventie chirurgicala dentara. Aceasta interventie orala se concentrează pe tratamentul chirurgical al diferitelor afectiuni cum ar fi: defecte de ordin functional.

  Chirurgie oro-maxilo-faciala

  Presupune tratamentul tumorilor maligne la nivelul buzelor, limbii și planșeului bucal, mucoaselor orale, oaselor viscerocraniului, tegumentelor cervico-faciale.

  Tratamente

  Datorita fricii de stomatologi, foarte multi oameni amana vizita la dentist pana este prea tarziu si astfel pierd dinti sau masele. Nu trebuie sa lasam emoțiile sa ne conduca alegerile.

  Tratament de canal

  Este un procedeu foarte important deoarece acesta poate sa va salveze un dinte afectat din diferite cauze. De asemenea si radacina dintelui ar putea fi reparata. Scopul interventiei este de a restabili integritatea dentară.

  Tratamente paradontale

  Proceduri chirurgicale si non-chirurgicale destinate sa refaca sanatatea si estetica gingiei si a osului.

  Stomatologie pentru copii cu Inhalosedare

  La Glamour Dent oferim cele mai complete servicii de stomatologie fara durere si la preturi accesibile. Datorita anesteziei cu Inhalosedare, un procedeu stomatologic noninvaziv. Aceasta procedura are loc cu ajutorul protoxidului de azot si oxigen.

  Stomatologie persoane cu dizabilitati cu Sedare

  Sedarea este una din cele mai des utilizate tehnologii pentru oferirea unei anestezii de succes. La Glamour Dent, utilizam acest procedeu inclusiv pentru persoanele cu dizabilitati dar nu numai. Clientii au posibilitatea de a opta pentru o sedare moderata.

  Servicii speciale

  Va oferim cu drag o gama larga e servicii stomatologice. Dispunem de cele mai noi tehnologii si echipamente in domeniu. Va oferim tratamente dentare de calitate si beneficiati de radiologie digitală, cu nivel redus de radiatii, sedare cu inahalosedare.

  Implanturi zygomatice

  Implanturile zygomatice sunt concepute pentru a permite implantarea imediata in maxilarul superior, adesea in varianta fixa, si fara a fi nevoie de grefare osoasa prin introducerea lor in oasele bilaterale zygomatice.

  Tratament cu laser

  La clinica stomatologica Glamour Dent din Bucuresti poti beneficia de tratamente dentare efectuate rapid si fara durere, cu ajutorul serviciilor de stomatologie laser.

  Anestezie digitala

  Are principalul avantaj că ofera o stare ridicata de confort. Astfel, cu ajutorul acestui sistem de injectare computerizata, gingia va fi suficient anesteziată înainte ca acul sa intre. Practic o anestezie fara durere care creste confortul tau!

  Ortodontie

  Tratamentul ortodontic este o modalitate de indreptare sau de alaturare a dintilor, pentru a imbunatati aspectul dintilor și modul în care acestia funcționează. Ajuta si la ingrijirea sanatatii pe termen lung a dintilor, gingiilor si articulatiilor falcilor.

  Estetica dentara

  Beneficiaza la Glamour Dent de tratamente estetice dentare ca vedetele de la Hollywood.

  Are rolul de a ingloba tehnici si proceduri din mai multe specialitati stomatologice care au toate scopul de a imbunatati aspectul arcadelor dentare si/sau a gingiilor. Beneficiaza acum de servicii la un inalt nivel calitativ de estetica dentara si servicii conexe.

  Albirea dentara

  La Clinica Glamour Dent, tratamentul de albire a dintilor este unul dintre serviciile noastre cele mai dorite de catre clienti, deorece prin acest procedeu ajutam clientii sa isi recapete increderea in sine. Tratamentul este solicitat de persoanele de toate varstele.

  Detartraj – Periaj Profilaxie

  Detartrajul dintilor cunoscut ca si o terapia paradontala ne-chirurgicala sau curatarea profundă, este o procedura care implică indepartarea placii dentare si apoi netezirea suprafetelor expuse eliminând tartrul si alte imperfectiuni care sau sedimentat.

  Fatete dentare

  La clinica noastra ultra moderna, va ajutam sa restaurați, recreati si sa reproiectati zambetul - cu ajutorul fatetelor dentare. Fatetele dentare sunt foarte subtiri, realizate la comanda, din ceramica plasate in fata dintilor pentru a crea zambete naturale.

  Ridicare de sinus

  Experții nostri pot realiza cu succes inclusiv operatii de ridicare de sinus.

  Denumita si sinus lifting, este o intervenție chirurgicala ce permite inserarea ulterioara a unor implanturi.

  Aditie osoasa din materialul pacientului

  Aditie si augmentaree osoaza realizata de echipa Glamour Dent, cu o vasta experienta. Procedeul are loc atunci cand anumiti pacienti nu mai au os natural suficient care sa sustina optim implantul dentar. Tehnica evita efectuarea unei operatii suplimentare.

  Consultatii

  Prin consultatia stomatologica se realizeaza primul in vederea stabilirii unei bune legaturi intre medicul dentist si pacient. Este valabila pentru toate persoanele de toate varstele. La Glamour Dent va oferim cu drag servicii de inalta calitate la preturi accesibile.

  De ce noi?

  La Glamour Dent te asteapta o echipa de stomatologi romano - israelieni cu o experienta bogata. Si tu poti avea un zambet de vis la preturi decente. Rapid, fara durere si eficient.

  Aveti nevoie de ajutor?
  Aveti nevoie de ajutor?
  Intrebari, curiozitati? suntem aici sa ajutam!
  Connecting...
  Nici un operator nu este disponibil momentan
  Operatorii nostri sunt ocupati, va rugam reveniti
  Ai o intrebare? Scrie-ne!
  :
  :
  Sesiunea s-a incheiat