• 0732 733 780
 • Promoţie Implant Dentar!

  Regăsește bucuria de a zâmbi din tot sufletul!


  Începe acum reconstrucția zâmbetului tău!

  1. Cât de dureroasă este procedura de inserare a unui implant?
   RĂSPUNS: Inserarea unui implant este mult mai puțin dureroasă decât devitalizarea a doi dinți învecinați pentru a crea o punte.
  2. În cât timp se poate face un implant?
   RĂSPUNS: Implantul se poate insera în aceeași zi în care se face extracția dintelui, dumneavoastră veți pleca de la cabinet cu o lucrare provizorie ce vă va permite să zâmbiți cu încredere, urmând ca ulterior să se ia amprentă și să se creeze o coroană definitivă.
  3. Cât de natural voi simți un implant?
   RĂSPUNS: Implantul se va simți ca un dinte natural din toate punctele de vedere, în unele cazuri este posibil ca forța de masticație să fie mai mare decât a unui dinte natural.
  4. Există contraindicații pentru implantul dentar?
   RĂSPUNS: În cadrul investigațiilor inițiale în vederea realizării unui implant dentar doctorul va stabili dacă sunteți un candidat valid din punct de vedere medical.
  5. Ar trebui să-mi iau concediu medical pentru realizarea unui implant?
   RĂSPUNS: Dacă domeniul dumneavoastră de activitate nu presupune efort fizic intens nu este necesar un concediu medical pentru realizarea unui implant dentar.
  6. Implantul dentar are nevoie de un tratament special în timp?
   RĂSPUNS: Tratați implantul dentar cu aceeași grijă cu care vă tratați și dinții naturali. Trebuie sa fiți atent la igiena orala și sa veniți la control cel putin o data la 4 luni.
  7. Implantul dentar imi va afecta dicția?
   RĂSPUNS: Un dinte fixat pe un implant dentar se comportă la fel ca un dinte natural, dicția nefiind afectată de implant.
  8. Cum aleg tipul de implant potrivit?
   RĂSPUNS: În urma investigațiilor inițiale doctorul vă va prezenta opțiunile optime în ceea ce privește tipul de implant potrivit. Dumneavoastră veți decide având toate informațiile relevante disponibile.
  9. Cât mă va ține un implant dentar?
   RĂSPUNS: Durata de viață a unui implant dentar, la fel ca și durata de viață a unui dinte, ține de starea dumneavoastră de sănătate și de grija pentru igiena orală. Studiile arata că 95% dintre implanturi depășesc 10 ani de retenție.
  10. În cazul în care lipsesc mai mulți dinți care este numărul minim de implanturi dentare necesare?
   RĂSPUNS: După realizarea investigațiilor inițiale doctorul vă va prezenta soluția optimă pentru redarea zâmbetului și funcționalității danturii cu un cost eficient. O nouă tehnică de implantologie ALL ON 4 vă este disponibilă la Glamour Dent. Mai multe informații în cele ce urmează mai jos.

  Implantul All on 4:
  Tehnica de implantologie ALL ON 4 permite pacientilor sa aiba o lucrare protetica fixa provizorie (realizata in aceeasi zi), respectiv o lucrare protetica fixa permanenta din acrilat/ceramica, cu ajutorul a numai 4 implanturi, fata de 6-10 implanturi in cazul tehnicilor traditionale.

  Pentru cei cărora le este teamă de dentist – Sedare

  De ce noi?

  Toate tratamentele dentare realizate la Glamour Dent sunt sigure, realizate doar de medici stomatologici cu experienta care iti redau zambetul si increderea in tine!

  Aveti nevoie de ajutor?
  Aveti nevoie de ajutor?
  Intrebari, curiozitati? suntem aici sa ajutam!
  Connecting...
  Nici un operator nu este disponibil momentan
  Operatorii nostri sunt ocupati, va rugam reveniti
  Ai o intrebare? Scrie-ne!
  :
  :
  Sesiunea s-a incheiat