• Programare
 • Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice SC HARMONY DENT SRL  are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale furnizate despre client, un membru al familiei acestuia ori o alta persoana delegata de client.
  SC HARMONY DENT SRL  colecteaza, de la clientii sai urmatoarele date cu caracter personal:

  *date furnizate in mod voluntar respectiv nume, prenume, adresa, telefon.

  *date de trafic, necesare elaborarii rapoartelor pentru imbunatatirea permanenta a serviciilor oferite de SC HARMONY DENT SRL , preluate in mod automat respectiv IP (Internet Protocol), ora vizitei, durata vizitei, localitatea din care este accesat magazinul, sistemul de operare si browserul utilizat, procesate de Google Analytics.

  SC HARMONY DENT SRL  nu colecteaza date necesare efectuarii platilor prin card.
  Conform Legii nr. 677/2001, clientii SC HARMONY DENT SRL  beneficiaza de dreptul de acces, interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a se adresa justitiei. Totodata, de dreptul de a se opune prelucrarii datelor personale care il privesc si sa solicite stergerea acestora*.

  Pentru exercitarea acestor drepturi, clientii se pot adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la punctul de lucru al firmei din Piața Rosetti, Nr.3, Sector 2. București, România, 021051  prin e-mail catre adresa office@glamourdent.ro . De asemenea, este recunoscut dreptul clientilor de a se adresa justitiei.

  Daca unele din datele furnizate de clienti sunt inexacte, sunt rugati sa ne informeze cat mai curand posibil prin e-mail catre www.glamourdent.ro  și www.glamourdent.com  .

  *Observatie: Orice persoana are dreptul de a se opune, pentru motive legitime, la prelucrarea datelor ce o privesc. Acest drept de opozitie poate fi exclus pentru anumite prelucrari prevazute de lege (de ex.: prelucrari efectuate de serviciile financiare si fiscale, de politie, justitie, securitate sociala). Prin urmare, aceasta mentiune nu poate figura daca prelucrarea are un caracter obligatoriu; orice persoana are, de asemenea, dreptul de a se opune, in mod gratuit si fara nicio justificare, la prelucrarile datelor sale personale.

   

  De ce noi?

  Toate tratamentele dentare realizate la Glamour Dent sunt sigure, realizate doar de medici stomatologici cu experienta care iti redau zambetul si increderea in tine!

  Aveti nevoie de ajutor?
  Aveti nevoie de ajutor?
  Intrebari, curiozitati? suntem aici sa ajutam!
  Connecting...
  Nici un operator nu este disponibil momentan
  Operatorii nostri sunt ocupati, va rugam reveniti
  Ai o intrebare? Scrie-ne!
  :
  :
  Sesiunea s-a incheiat