• 0732 733 780
 • Politica de utilizare a datelor SC HARMONY DENT SRL

  Ce tipuri de date colectam pe platforma online www.glamourdent.ro și www.glamourdent.com .

  Lucrurile obisnuite pe care le fac persoanele pe website-uri/magazine online.

  • Colectăm conținutul și alte informații pe care le oferiți, atunci când utilizați website-ul sau serviciile noastre pe glamourdent.ro și www.glamourdent.com .
  • De asemenea, colectăm informații despre modul în care utilizați serviciile noastre, cum ar fi tipurile de conținut pe care le vizualizați sau cu care interacționați, frecvența și durata activităților în scopul îmbuntățirii acestora, toate adunate pe platforma.

  Informații despre dispozitiv.

  • Colectăm informații de pe sau despre computerele, telefoanele sau celelalte dispozitive pe care ai instalat sau de pe care accesezi Serviciile HARMONY DENT SRL , în funcție de permisiunile pe care le-ai acordat. Este posibil să asociem informațiile pe care le colectăm de pe dispozitivele tale, ceea ce ne ajută să furnizăm servicii unitare pe toate dispozitivele tale. Iată câteva exemple de informații despre dispozitiv pe care le colectăm:
  • Atribute, cum ar fi sistemul de operare, versiunea de hardware, setările dispozitivului, numele și tipurile de fișiere și de software, bateria și intensitatea semnalului, și identificatorii de dispozitiv;
  • Locațiile dispozitivului, inclusiv locațiile geografice specifice, cum ar fi prin intermediul semnalelor GPS, Bluetooth sau Wi-Fi;
  • Informații despre conexiune, cum ar fi numele operatorului tău de telefonie mobilă sau numele furnizorului de servicii de Internet (ISP), tipul browserului, limba și fusul orar, numărul de telefon mobil și adresa IP.

  Informații de la parteneri terți HARMONY DENT SRL .

  • Primim informații despre tine și despre activitățile tale si de la parteneri terți, cum ar fi informații de la un partener atunci când oferim servicii în colaborare, sau informații de la un promotor despre experiențele sau interacțiunile tale cu acesta.

  Cum folosim aceste informații?

  Pentru a oferi, a îmbunătăți și a dezvolta Serviciile HARMONY DENT SRL  .

  Utilizam aceste informatii pentru a personaliza conținutul și de a-ți face sugestii, folosind aceste informații pentru a înțelege cum utilizezi și cum interacționezi cu serviciile noastre și cu persoanele sau lucrurile cu care te-ai conectat și care prezintă interes pentru tine, în cadrul serviciilor noastre și în afara lor.

  De asemenea, folosim informațiile pe care le avem pentru a-ți oferi scurtături și sugestii.

  Pentru a comunica cu tine.

  Folosim informațiile tale pentru a-ți trimite mesaje de marketing, pentru a-ți transmite informații despre serviciile noastre și a te anunța în legătură cu politicile și condițiile noastre de utilizare. De asemenea, folosim informațiile tale pentru a-ți răspunde atunci când ne contactezi.

  Pentru a promova siguranța și securitatea .

  Folosim informațiile pe care le avem pentru a contribui la efectuarea verificării activităților și pentru a promova siguranța și securitatea în cadrul serviciilor HARMONY DENT SRL și în afara lor, cum ar fi prin investigarea activităților suspecte sau a încălcărilor politicilor și condițiilor noastre de utilizare. Depunem eforturi deosebite pentru a-ți proteja contul, folosind echipe de ingineri, sisteme automatizate și tehnologii avansate, cum ar fi criptarea și învățarea automatizată.

   

  Cum sunt distribuite aceste informatii?

  Aplicațiilor, site-urilor web și integrărilor de la terți, în cadrul serviciilor HARMONY DENT SRL .

  • Când utilizezi aplicații, site-uri web sau alte servicii de la terți care folosesc sau sunt integrate în serviciile noastre.

  Proprietar nou.

  • Dacă se schimbă dreptul de proprietate sau de control parțial sau total asupra Serviciilor noastre și a activelor asociate, este posibil să transferăm informațiile tale către noul proprietar.

  Oferirea de informații către parteneri și clienți terți.

  Colaborăm cu companii terțe care ne ajută să furnizăm și să îmbunătățim Serviciile noastre, sau care folosesc produsele noastre de publicitate sau produse asociate, iar acest lucru întreține funcționarea companiilor noastre și ne dă posibilitatea să oferim servicii gratuite persoanelor din întreaga lume.

  Comercianții, furnizorii de servicii și alți parteneri.

  Transferăm informații către comercianți, furnizori de servicii și alți parteneri pentru solutionarea de servicii tehnice de infrastructură, analizarea modului de utilizare a serviciilor noastre, măsurarea eficienței reclamelor și serviciilor noastre, furnizarea de asistență pentru clienți, facilitarea plăților sau efectuarea de sondaje și de cercetări academice.

      Cum pot să administrez sau să șterg informațiile despre mine?

  Poți administra conținutul și informațiile pe care le distribui prin platforma online www.glamourdent.ro  și www.glamourdent.com  atunci când folosești website-urile sau magazinele online cerând detalii operatorului sau owner-ului.

  Stocăm datele atâta timp cât este necesar pentru a-ți oferi ție și altora produse și servicii, inclusiv cele descrise mai sus.

  Dacă dorești să anunți ștergerea datelor cu caracter personal sau doriți să anunțați să nu fie stocate sub nici o formă în baza de date a HARMONY DENT SRL puteți transmite o solicitare pe adresa de email oficială office@glamourdent.ro sau completând formularul special de ștergere a datelor cu caracter personal de mai jos:

  Cum răspundem la solicitările juridice și cum împiedicăm vătămarea?

  Este posibil să accesăm, să păstrăm și să transmitem informațiile tale ca răspuns la o solicitare de natură juridică (precum un mandat de percheziție, o hotărâre judecătorească sau o citație), dacă, fiind de bună-credință, considerăm că legea ne impune acest lucru. Printre aceste situații se numără primirea unor solicitări de natură juridică din jurisdicții aflate în Romania, atunci când, fiind de bună-credință, considerăm că această acțiune este impusă de lege în jurisdicția respectivă, că afectează utilizatorii din jurisdicția respectivă și că este conformă cu standardele recunoscute la nivel internațional. De asemenea, este posibil să accesăm, să păstrăm și să oferim informații atunci când avem o convingere de bună-credință că acest lucru este necesar: pentru a detecta, a preveni și a rezolva cazurile de fraudă și alte activități ilegale; pentru ne proteja pe noi, pe tine și pe alți utilizatori, inclusiv ca parte a anchetelor oficiale; sau pentru a preveni decesul sau vătămarea corporală iminentă. Informațiile pe care le primim despre tine, pot fi accesate, procesate și păstrate pe o perioadă prelungită de timp atunci când fac obiectul unei solicitări sau obligații de natură juridică, al unei anchete guvernamentale sau al unor investigații privind posibile încălcări ale condițiilor și politicilor noastre sau pentru a preveni în alt mod potențialele prejudicii. De asemenea, putem păstra informații din conturile dezactivate pentru încălcări ale condițiilor noastre timp de cel puțin un an, pentru a preveni abuzul repetat sau alte încălcări ale condițiilor noastre.

  De ce noi?

  Toate tratamentele dentare realizate la Glamour Dent sunt sigure, realizate doar de medici stomatologici cu experienta care iti redau zambetul si increderea in tine!

  Aveti nevoie de ajutor?
  Aveti nevoie de ajutor?
  Intrebari, curiozitati? suntem aici sa ajutam!
  Connecting...
  Nici un operator nu este disponibil momentan
  Operatorii nostri sunt ocupati, va rugam reveniti
  Ai o intrebare? Scrie-ne!
  :
  :
  Sesiunea s-a incheiat