Despre noi

Despre noi | Glamour Dent – Zambetul familiei

 

Cand te gandesti la familia ta, ai cele mai bune motive din lume sa zambesti.
Cand iti vezi familia sanatoasa si fericita, poti spune ca esti cu adevarat implinit.

Noi, echipa pasionata de la Glamour Dent, ne asiguram ca tot ceea ce depinde de noi este indeplinit. Am pus la punct un spatiu de lucru primitor si prietenos in care pacientii nostri de orice varsta sa se poata simti relaxati si o echipa de specialisti de renume in medicina dentara care sa raspunda oricaror nevoi medicale si estetice ale fiecarui membru al familiei tale. De la dintisorii copilului, la estetica zambetului tau, la sanatatea dintilor bunicilor, noi ne ocupam de fiecare in parte cu medici specializati si personal primitor si amabil.

De 5 ani lucram impreuna si ne primim pacientii intr-un cabinet echipat la cele mai inalte standarde, in centrul capitalei, unde ne ocupam cu rabdare, pricepere si pasiune pentru inovatie sa readucem zambetele pe fetele tuturor celor care ne calca pragul.

Clinica Glamout Dent s-a nascut dintr-un interes permanent pentru tot ceea ce este nou in medicina dentara din lume, inovatii care le pot aduce pacientilor nostri confortul, sanatatea, eficienta si usurinta in a urma tratamente medicale stomatologice. Pentru ca noi consideram ca intotdeauna mai exista ceva de invatat, punem in slujba ta toata experienta noastra vasta si specializarile multiple ale medicilor clinicii noastre, profesionalismul partenerilor nostri, ospitalitatea personalului nostru administrativ si promisiunea unei preocupari  permanente pentru a face cat mai accesibile si pentru a aduce cat mai aproape de tine echipamentele si tratamentele medicale de care ai nevoie pentru a fi cu adevarat sanatos si zambitor.

Gasim cu siguranta solutii stralucitoare, tu bucura-ne cu zambetul tau! Te asteptam in cabinetul Glamour Dent.

Fondator:

Dr. Itzhak Eidelman

Itzhak-Eidelman glamourdent