• 0732 733 780
 • Glamour Dent este clinica creata special pentru a iti reda increderea in tine . Stomatologii nostri lucreaza activ de fiecare data pentru ca tu sa te bucuri din nou de un zambet frumos si sanatos! Ne mandrim cu zambetul fiecarui client satisfacut.

  Echipa pasionata de la Glamour Dent a fost infiintata de domnul Dr. Itzhak Eidelman in urma cu 10 ani. Realizata ca un proiect ambitios ne asiguram ca tot ceea ce depinde de noi este indeplinit de fiecare data.

  Spatiul in care lucram este unul primitor si prietenos pentru clienti cu o tehnologie de ultima ora in care pacientii de orice varsta sa se poata simti in largul lor.

  Experiența și serviciile de top prestate de echipa noastra, a depasit granitele tarii, in momentul de fata avem o multime de clienti inclusiv din afara tarii care ne viziteaza regulat.

  De peste 10 ani lucram impreuna intr-un cabinet echipat la cele mai inalte standarde, chiar in centrul capitalei, unde ne ocupam cu rabdare, pricepere si pasiune sa readucem zambetele pe fetele tuturor celor care ne calca pragul.

  Oferim serviciile noastre inclusiv clientilor care doresc sa obtina tratament stomatologic la un pret accesibil si sa combine aceasta experienta cu vacantele placute intr-o alta tara. Romania se afla in plina dezvoltare. Turismul medical devine din ce in ce mai popular pentru ca avem o tara frumoasa plina de obiective interesante si in acelasi timp medici de top.

  De fiecare data gasim solutii ingenioase pentru orice situatie, pentru ca tu sa te bucuri de ceea ce conteaza cu adevarat in viata. Zambeste cu incredere!

  Fondator:
  Dr. Itzhak Eidelman

  De ce noi?

  La Glamour Dent te asteapta o echipa de stomatologi romano - israelieni cu o experienta bogata. Si tu poti avea un zambet de vis la preturi decente. Rapid, fara durere si eficient.

  Aveti nevoie de ajutor?
  Aveti nevoie de ajutor?
  Intrebari, curiozitati? suntem aici sa ajutam!
  Connecting...
  Nici un operator nu este disponibil momentan
  Operatorii nostri sunt ocupati, va rugam reveniti
  Ai o intrebare? Scrie-ne!
  :
  :
  Sesiunea s-a incheiat