Blog

Metoda 5 | 5 metode naturale pentru dinți mai albi

Metoda-5-periuta-electrica

5. Periuţa de dinţi electrică

Deoarece îndepărtează delicat, dar eficient petele şi placa (într-un mod în care periuţa manuală nu o poate face) periuţa electrică de dinţi este una dintre cele mai bune investiţii în frumuseţe şi sănătate orală. Aceasta îndepărtează petele vechi, fără a se deteriora smalţul dinţilor şi este ca o curăţare în cabinetul dentistului…zi de zi. Deşi poate părea o investiţie costisitoare, veţi vedea în timp că o periuţă electrică de dinţi îşi merită toţi banii pentru că îndepărtează placa mult mai bine decât periajul manual şi este mai blândă cu gingiile tale.

More

Metoda 4 | 5 metode naturale pentru dinți mai albi

Metoda-4-clatire

4. Clătirea după masă

Dacă obişnuiţi să beţi multe băuturi de culoare închisă sau să mâncaţi alimente viu colorate, este bine să vă faceţi un obicei din a vă clăti gura pentru albirea dintilor imediat după ce aţi terminat. Sucurile de fructe colorate, cum sunt afinele, pătează dinţii la fel de mult cum o fac şi cafeaua sau vinul roşu. Dacă nu vă puteţi clăti serios cavitatea bucală, beţi măcar un pic de apă pentru a îndepărta pe cât posibil lichidul colorat de pe dinţi.

More

Metoda 2 | 5 metode naturale pentru dinți mai albi

Metoda-2-gargara-cu-ulei

2. Gargara cu ulei

Acest tratament vechi este folosit cu multe efecte benefice pentru sănătate – albeşte dinţii şi menţine gingiile roz şi sănătoase, fiind şi un obicei uşor de introdus în rutina de curăţare din fiecare dimineaţă. Gargara cu ulei este, de asemenea, de mare ajutor în tratamentul de detoxifiere şi curăţare a corpului. Luaţi o lingură de ulei de cocos cu care vă clătiţi timp de 15 minute. Apoi spălaţi-vă dinţii normal. Atenţie, nu înghiţiţi uleiul, ci scuipaţi-l în chiuvetă! Spre deosebire de bicarbonatul de sodiu, gargara cu ulei nu este dăunătoare chiar dacă este făcută cu frecvenţă mare, dimpotrivă!

More

Metoda 1 | 5 metode naturale pentru dinți mai albi

Metoda-1-Bicarbonat-de-sodiu

1. Bicarbonatul de sodiu

Nu poţi să ai în dulap ceva mai non-toxic şi mai eficient în eliminarea petelor ca bicarbonatul de sodiu pentru albirea dintilor. Adaugă peste pasta de dinţi un praf de bicarbonat de sodiu (poţi păstra în baie un vas mic în care atingi uşor cu pasta de dinţi de pe periuţă) şi spală-ţi dinţii timp de o săptămână. Vei vedea negreşit o diferenţă semnificativă de culoare! Nu exagera cu acestă metodă – o săptămână este suficient. Deşi este eficient şi blând, în timp, bicarbonatul de sodiu poate descompune smalţul dentar, aşa că fă pauze mai lungi între tratamente.

More

Aplicatie dentara detasabila Snap-On Smile

Aplicatie dentara detasabila Snap-On Smile

Aplicatia pentru o dantura noua fara perforari, frezari sau adezivi

Pacientii care se tem de o lucrare dentara extensiva sau, din diverse motive, nu pot sa apeleze la proceduri restaurative cu caracter permanent- coroane, fatete, implanturi etc. pot apela la o aplicatie dentara detasabila Snap-On Smile, care se fixeaza pe dintii naturali.

More